Filters
Preferences
Zoek

Bereid stoofvlees

€21,00 per kg

Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

    This product has a minimum quantity of 100
    0
    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    0
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Vol au vent

    Vol au vent

    €21,00 per kg €21,00 per kg

    Vulling voor vidée op basis van kip, gehaktballetjes en champignons.

    Afbeelding van Spaghettisaus

    Spaghettisaus

    €16,90 per kg €16,90 per kg

    Huisbereide bolognaisesaus.

    Afbeelding van Gehaktballetjes in tomatensaus

    Gehaktballetjes in tomatensaus

    €13,00 per kg €13,00 per kg

    Heerlijk met frietjes of puree.

    Afbeelding van Varkenswangetjes

    Varkenswangetjes

    €19,50 per kg €19,50 per kg

    Dit taai vlees is doorweven met zeer kleine zenuwen en pezen. Het dient dan ook gedurende een lange tijd op een laag vuurtje bereid te worden. Op die manier komt het collageen in het bindweefsel vrij, wordt het vlees mals en krijgt het vlees zijn specifieke smaak.

    Afbeelding van Rundsstoofvlees

    Rundsstoofvlees

    €14,95 per kg €14,95 per kg

    Doordat het vlees afkomstig is van spieren zoals de nek of schouder is het wat taaier en heeft het meer bereidingstijd nodig.