Filters
Preferences
Zoek

Cote a l'os

€21,70 per kg

Côte à l'os is afkomstig van de zesrib of côte de boeuf dat zich tussen de spiering en het lendenstuk bevindt. Dit biefstuk is zeer mals en heeft een been. Zonder been wordt het de entrecôte van de zesrib genoemd.

*
0
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
0
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Gemengd gehakt

Gemengd gehakt

€10,55 per kg €10,55 per kg

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

Afbeelding van Américain natuur

Américain natuur

€14,50 per kg €14,50 per kg

100 % puur gemalen rauw mager rundvlees.

Afbeelding van Vers spek

Vers spek

€11,15 per kg €11,15 per kg

Verse speklappen zijn geschikt om zowel te bakken in de pan als te grillen op de barbecue.

Afbeelding van Manchego

Manchego

€48,50 per kg €48,50 per kg

Spaanse schapenkaas van het schapenras Manchego.

Afbeelding van Kippenfricandon

Kippenfricandon

€23,45 per kg €23,45 per kg

Fricandon oftewel vleesbrood gemaakt op basis van kip.